Pages

Tuesday, 28 May 2013

Pengedar Herbalife Selangor - Seri Kembangan

Sedang Mencari Pengedar Herbalife Selangor yang berada di Kawasan Seri Kembangan? Hubungi Saya

Bismillah...

Hepi blogging semua ^__^

Sedang mencari pengedar herbalife selangor yang berada di kawasan Seri Kembangan? anda berada ditempat yang betul. Saya adalah pengedar herbalife selangor yang tinggal di bandar putra permai seri kembangan. 

Untuk pengetahuan anda herbalife tidak ada di mana-mana stokis. Ia hanya di jual oleh pengedar-pengedar herbalife yang berdaftar dengan herbalife sahaja atau di HQ Kuala Lumpur, Johor bahru, Penang dan Sabah. Jadi sekiranya ingin mendapatkan produk herbalife, anda perlulah mencari pengedar yang berdaftar dengan herbalife. Saya juga adalah pengedar herbalife selangor yang telah berdaftar dengan herbalife

Bagi anda yang mencari pengedar herbalife selangor yang berada di kawasan seri kembangan, anda bolehlah menghubungi saya di

email: faiezahan@gmail.com
tel/whatsapp/viber/wechat: 018-2294573

Bagi anda yang baru dan ingin  mencuba produk herbalife, bolehlah menghubungi saya di email: faiezahan@gmail.com tel/whatsapp/viber/wechat: 013-5786449. Saya untuk membuat temujanji agar saya boleh memberikan analisa kesihatan pecuma dan menerangkan dengan lebih lanjut mengenai produk herbalife ini.
Monday, 27 May 2013

Kesan Pengambilan Herbalife Dalam Aktiviti Sukan

Kesan Pengambilan Herbalife Terhadap Bersukan

Hepi blogging semua  ^__^
Apa khabar semua? 


Anda minat bersukan? saya sangat minat bersukan. Salah satu aktiviti saya bersama keluarga ialah bersukan. Setiap hujung minggu atau cuti saya akan keluarga bersama keluarga untuk beriadah. Selain dari dapat beriadah dan meluangkan masa bersama keluarga, ia juga dapat menyihatkan badan dan membantu saya dalam program menurunkan berat badan dengan herbalife.

Entri hari ni saya nak share dengan anda kesan pengambilan herbalife dalam aktiviti sukan. Tanpa diduga rupanya kesan pengambilan herbalife telah membantu saya melakukan aktiviti bersama keluarga saya ini dengan lebih bertenaga.

Selalunya saya akan keluarga beriadah bersama keluarga diwaktu pagi. Jadi tidak sempat untuk mengambil sarapan lebih awal. Sebelum bersukan selalunya saya tidak akan memakan makanan berat dalam masa yang terdekat. Ini kerana akan menyebabkan saya rasa ingin termuntah sewaktu bersukan. Tetapi saya akan rasa  tidak bertenaga dan kadang-kadang gastric sekiranya saya tidak mengambil apa-apa makanan sebelum memulakan aktiviti sukan saya. 

Sejak ada herbalife dirumah, saya telah mula mengambil herbalife sebelum memulakan aktiviti sukan saya. Alhamdulillah, kesan pengambilan herbalife saya berasa kenyang dan bertenaga untuk melakukan aktiviti sukan. Tidak perlu rasa risau ingin muntah setelah mengambil sarapan untuk bersukan. Ini kerana dengan pengambilan shake herbalife ia seperti saya mengambil sarapan seperti biasa tetapi dalam kalori yang berpatutan dan nutrisi yang secukupnya. Jadi masalah gastric atau tidak bertenaga telah hilang

Selain itu kesan pengambilan herbalife ini telah memberikan tenaga yang berpanjangan. Saya dapat bersukan dengan penuh bertenaga dan tidak rasa letih walaupun tidak mengambil sarapan seperti biasa. Selain itu saya mengambil teamix herbalife untuk mengekalkan tenaga yang berpanjangan.

Sekiranya anda juga ingin memulakan menggunakan produk herbalife dan mengetahui jadual pemakanan herballife yang sesuai untuk anda, bolehlah menghubungi saya di email: faiezahan@gmail.com atau sms/whatsapp/viber di 018-2294573. Saya sedia membantu anda


Friday, 17 May 2013

Berkesankah herbalife untuk turunkan berat badan

Berkesankah herbalife untuk turunkan berat badan dan rasa sentiasa sihat

Bismillah

Hepi blogging semua ^__^

Banyak mesej atau email saya terima yang bertanyakan berkesankah herbalife untuk turunkan berat badan dan sihat. Jadi entri kali ini saya ingin kongsikan bersama anda keberkesanan saya menggunakan produk herbalife.

Saya menggunakan produk herbalife untuk menggantikan meal harian saya. Sebelum saya mengambil herbalife, tabiat makan saya amat tidak memuaskan. Kadang-kadang makan terlebih, kadang-kadang membiarkan perut kosong dalam waktu yang panjang. Selain itu saya tidak memikirkan cara  pengambilan makanan saya samada mencukupi nutrisi atau tidak. Berkesankah herbalife terhadap diri saya? Ya..Herbalife telah banyak merubah cara pemakanan saya kepada yang lebih sihat

Berkesankah herbalife menurunkan berat badan saya? Jawapannya ialah YA. Herbalife bukan sahaja berjaya menurunkan berat badan saya. Malahan badan saya rasa lebih bertenaga dan sihat.Apabila saya menggantikan meal utama saya kepada herbalife, saya dapat mengawal kalori yang saya ambil seharian dan membekalkan nutrisi yang secukupnya. Apabila kita menggantikan makanan yang tidak baik kepada yang lebih baik sudah pasti membantu saya mengurangkan kadar kalori yang saya ambil. Jadi apabila saya boleh mengurangkan kalori dalam badan, ini akan dapat mengurangkan berat badan saya.

Berkesankah herbalife atau tidak pada seseorang itu bergantung kepada individu itu sendiri melakukannya. Kita perlu ada disiplin, pengorbanan dan usaha. 

Pada mereka yang baru ingin memulakan dengan herbalife, bolehlah menghubungi saya di email: faiezahan@gmail.com atau sms/whatsapp/viber/wechat di 018-2294573. Saya akan membuat analisa kesihatan percuma agar dapat mencadangkan produk yang mana sesuai untuk anda.

Tuesday, 14 May 2013

Program Menurunkan Berat Badan Dengan Herbalife

Memulakan Program Menurunkan Berat Badan Dengan Herbalife Untuk Persiapan Baju Raya.

Bismillah....

Hepi blogging semua ^__^

InsyaAllah bulan August 2013 kita akan menyambut hari raya aidilfitri. Tinggal 3 bulan sahaja lagi untuk kita menyambutnya. Tahun ini saya bercadang untuk mengenakan fesyen peplum atau baju kurung moden di hari raya nanti...Tapi untuk nampak menarik sudah pasti saya perlu merancang  program menurunkan berat badan agar baju yang telah saya tempah bersesuaian dengan saya
Sebenarnya Program menurunkan berat badan dengan herbalife sudah lama saya praktikkan sejak 2010. Cuma sekarang ini saya perlu untuk maintainkan shape dan berat saya sahaja agar .

Dari pengalaman saya, untuk berjaya mengikuti program menurunkan berat badan dengan herbalife tidaklah mengambil masa sehari dua. Ia bergantung dengan kesungguhan, cara pemakanan dan aktiviti yang kita lakukan. Jadi bagi anda yang ada merancang untuk mengikuti program menurunkan berat badan dengan herbalife untuk tujuan tertentu seperti raya, kenduri, kahwin atau sebagainya haruslah merancang lebih awal agar matlamat dalam program menurunkan berat badan dengan herbalife akan tercapai. Alhamdulillah saya telah berjaya turunkan berat badan dari 62kg ke 55 kg sebanyak 7kg dalam masa 2 bulan

Sekiranya program menurunkan berat badan dengan herbalife dan diikuti dengan senaman sudah pasti kesan saya akan nampak lebih cepat. Tetapi saya hanya mengambil shake herbalife sahaja disamping melakukan kerja-kerja rumah. Ia juga berkesan menurunkan berat badan dan reshape badan saya semula. Selain itu tabiat makan makanan yang sihat juga akan mempengaruhi keberkesanan program menurunkan berat badan saya. Saya juga konsisten dengan jadual yang telah ditetapkan agar matlamat yang saya tercapai.

Berjaya atau tidak program menurunkan berat badan dengan herbalife bergantung pada disiplin individu itu sendiri. Sebaiknya kita meletakkan matlamat  agar kita lebih bersemangat untuk berjaya dalam program menurunkan berat badan dengan herbalife. Tidak semestinya untuk kelihatan cantik dalam berpakaian sahaja. Mungkin anda boleh meletakkan matlamat anda untuk lebih bertenaga, sihat dan sebagainya dalam waktu yang anda tetapkan. Ini akan merangsang diri anda untuk berusaha bersungguh-sungguh. Bincanglah dengan coach anda untuk mendapatkan nasihat dan pandangan dari mereka agar matalamat anda tercapai.

Sekiranya anda juga ingin memulakan program menurunkan berat badan dengan herbalife dan mencari coach yang sesuai.  bolehlah menghubungi saya di email: faiezahan@gmail.com atau sms/whatsapp/viber/wechat di 018-2294573. Saya akan coaching anda dan mencadangkan program menurunkan berat badan yang bersesuaian dengan anda.

 


Sunday, 12 May 2013

Jadual Diet Herbalife Untuk Turunkan Berat Badan

Jadual Diet Herbalife Untuk Turunkan Berat Badan Yang Berkesan

Salam semua

Hepi blogging ^__^

Apa khabar kawan2 semua? harap-harap sihatlah ye.....

Ramai kawan-kawan diluar sana bertanyakan kepada saya, susah ke jadual diet herbalife untuk turunkan berat badan. Sudah pasti jadual diet herbalife untuk turunkan berat badan tidaklah susah untuk dilakukan. Yang penting kita kena disiplinkan diri dengan jadual pemakanan kita.

Sebenarnya jadual diet herbalife  yang saya lakukan ini hanya menggantikan rutin pemakanan kita seharian iaitu breakfast, lunch dan dinner. Jadual diet herbalife ini ditentukan oleh anda sendiri. Untuk turunkan berat badan Jadual diet herbalifenya ialah anda perlu menggantikan 2 meal harian  anda kepada shake herbalife. Samada anda ingin menggantikan breakfast, lunch atau dinner. Susah nak faham?...Anda boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut di email: faiezahan@gmail.com atau sms/whatsapp/viber/wechat di 012-2645857

Selain dari shake herbalife, minum teamix herbalife termasuk dalam jadual diet herbalife saya. Ini kerana teamix herbalife dapat memberi tenaga untuk menjalankan aktiviti harian saya dan membantu menurunkan berat badan dengan mendetox badan saya dan membakar kalori yang berlebihan di dalam badan. Selalunya saya akan mengambil teamix herbalife ini pada waktu pagi selepas sarapan atau tengah hari selepas lunch.

Minum air kosong juga amat penting dalam jadual diet herbalife saya untuk turunkan berat badan. Pengambilan air kosong yang secukupnya amat membantu saya menurunkan berat badan . Ini kerana dengan pengambilan air kosong  yang secukupnya akan membantu saya mengawal kuantiti makanan yang saya ambil. Selalunya saya akan mengambil air kosong 2 liter sebelum lunch dan 2 liter selepas lunch. 

Begitulah rutin harian saya dengan jadual diet herbalife. Untuk pengetahuan anda jadual diet herbalife berbeza untuk setiap individu. Anda perlulah berbincang dengan coach herbalife anda untuk mendapatkan jadual yang terbaik agar matlamat anda untuk turunkan berat badan akan tercapai. Sekiranya anda juga ingin memulakan diet dengan herbalife dan mencari coach untuk dapatkan jadual diet herbalife, anda bolehlah menghubungi saya di email:faiezahan@gmail.com atau sms/whatsapp/viber/wechat di 018-2294573. Saya sedia menjadi coach herbalife anda dan menyediakan jadual yang sesuai dengan keperluan anda.Tuesday, 7 May 2013

Panduan Memilih Pakej Herbalife

Panduan Memilih Pakej Herbalife Yang Sesuai
Hepi blogging semua ^__^

Apa khabar?

Akhir-akhir  ini ramai yang ingin memulakan herbalife bertanyakan kepada saya pakej herbalife mana yang sesuai untuk mereka. Jadi entri kali ini saya ingin memberi panduan kepada anda pilihan pakej herbalife yang sesuai.

Ini terletak pada anda sebenarnya. Ia berkaitan dengan matlamat anda, bajet anda dan jangka masa kesan yang anda inginkan.

Pilihan pakej herbalife mengikut matlamat


Setiap anda yang mengambil pakej herbalife sudah pasti mempunyai matlamat tersendiri. Samada untuk kesihatan, naikkan berat badan, turunkan berat badan atau sebagainya. Setiap tujuan tersebut sudah pasti mempunyai pakej herbalife yang berbeza. Jadi anda perlu berbincang dengan coach anda mengenai matlamat yang anda inginkan. Seperti saya dahulu matlamat saya ialah untuk membanyakkan susu badan, mereshape semula badan, turunkan berat badan dan menambahkan tenaga. Alhamdulillah semua matlamat saya itu telah tercapai dengan herbalife dengan bantuan coach yang telah saya lantik

Pilihan pakej herbalife mengikut produk yang sesuai

Setelah anda mengetahui matlamat anda dengan herbalife anda perlu berbincang dengan coach anda pakej herbalife yang sesuai untuk anda. Ini kerana setiap produk mempunyai fungsinya yang tersendiri. Ini amat penting untuk memastikan matlamat anda tercapai. Tidak semestinya anda perlu mengambil semua produk dari herbalife untuk mendapatkan kesan yang maksimum.

Pilihan pakej herbalife mengikut bajet

Apabila anda sudah menegetahui keperluan produk. Anda perlu sesuaikan dengan bajet anda. Samada anda perlu yang produk asasnya sahaja ataupun semua produk yang dicadangkan. Sekiranya anda benar-benar mengikut jadual yang diberikan oleh coach anda, sudah pasti anda akan merasai perubahan pada diri anda. Saya dahulu memulakan pakej herbalife dengan  produk asas sahaja. Alhamdulillah, walaupun hanya produk asas saya dapat merasai kesan herbalife. Tapi sudah pasti anda akan mendapat kesan yang lagi cepat sekiranya anda menggunakan semua produk yang dicadangkan.


Pilihan Pakej Herbalife mengikut Jangka masa yang anda inginkan


Kesan herbalife kepada diri anda bergantung pada bagaimana disiplin dan cara anda menggunakannya dan kesungguhan anda melakukannya.Sekiranya anda ingin mendapatkan hasil yang maksimum dalam masa yang singkat sudah pasti anda memerlukan semua produk yang dicadangkan. lebih baik sekiranya anda berbincang dengan coach pakej yang mana yang sesuai  untuk penggunaan sebulan atau dalam jangka masa yang anda inginkan

Pilihan Pakej Herbalife murah


Herbalife ada menawarkan diskaun dari 25%, 35%, 42% sehinggalah 50%. Bagi anda yang berkemampuan dan serius dalam program turunkan berat badan, anda boleh mendapatkan pakej herbalife secara borong dengan harga yang lebih rendah. Pembelian secara borong ini boleh digunakan hingga 4 ke 5 bulan. Sekiranya anda juga bercadang untuk mendapatkan pakej herbalife untuk berkongsi bersama keluarga, ini adalah masa yang sesuai untuk anda membuat pembelian dengan harga yang lebih rendah. Banyak penjimatan anda telah lakukan sekiranya anda membeli secara borong. Tetapi anda perlu memastikan akan komited dan serius dalam program turunkan berat badan yang anda lakukan.

Pilihan pakej herbalife bergantung kepada anda. Anda boleh memilih pakej mana yang anda perlukan. Sekiranya anda ingin memulakan program herbalife dan sedang mencari coach, Hubungi saya di email: faiezahan@gmail.com atau sms/whatsapp/viber/wechat di 018-2294573. saya sedia membantu anda