Thursday, 13 April 2023

Kenapa Bisnes Online Shaklee Terbaik Di Malaysia

10 Ciri Yang Perlu Ada Bila Bisnes Online

bisnes online terbaik
bisnes online terbaik


Ramai yang teringin nak buat businesskan waktu sekarang ni. Sebab kos hidup semakin tinggi, Gaji pulak sama je. Bagi student ke mak2 ke pun terasa juga. Walaupun mereka ni takde pendapatan berharap padan parents atau suami,  tapi tetap  terasa nak ada income sendiri. Senang nak membeli, senang nak bersedekah, senang nak bagi mak ayah. Bisnes online lah antara yang terbaik jika nak memulakan bisness ni


Ieja sebagai suri rumah, memang sangat2 mencari income melalui bisnes online. Sebab sebagai suri rumah ieja banyak komitmen dengan urusan anak dan suami. Susah nak keluar. Ieja dulupun berhenti kerja sebab memang tekad nak urus anak depan mata. Macam-macam pengalaman bila hantar dekat orang ni. Dengan kos menghantar lagi, tenaga kita nak menghantar dan menyiapkan anak2. Dan yang paling ieja risau macammana diaorg masa ieja kerja. Boleh ke orang tu jaga macam kita jaga. Bagi betul-betul makan minum, waktu terluang biarkan je mereka atau isikan dengan perkara yang berfaedah


Sebab tu ieja mencari bisnes online terbaik di Malaysia. Ieja nak ada pengisian ieja dirumah sambil jana pendapatan untuk tolong suami dan ada pendapatan untuk ieja belanja anak-anak dan mak ayah. bisness online ni anak boleh depan mata, kita boleh uruskan mereka sendiri. Tak perlu kos untuk hantar taska dan minyak, makan semua


Tapi zaman sekarang ni yang ada keje pun boleh buat part time bisness online. Siapa yang tak nak cari duit lebih kan. Zaman sekarang cari duit lebih bukan bermakna nak kaya nak enjoy. Tapi keadaan kewangan yang makin mengecil tapi kos hidup yang makin tinggi buatkan kita perlu 2 3 kerja.


Bila ieja buat-buat survey ieja tengok bisnes online shaklee terbaik di Malaysia. Nak tau tak kenapa ieja memilih bisness shaklee


kenapa business online shaklee terbaik di Malaysia


πŸ‘‰ Daftar shaklee murah- Modal serendah RM35 je untuk memulakan bisness shaklee. Jadi suri rumah ke, student ke tak perlu risau untuk keluarkan modal yang banyak untuk mulakan bisness. Daftar RM35 dah boleh terus dapat harga ahli tanpa minimum order

bisnes online terbaik
bisnes online terbaik



πŸ‘‰ Tak perlu simpan stok - tak perlu simpan stok yang banyak. Beli ikut keperluan. Kalau rasa banyak customer online. Boleh terus order dengan HQ dan mereka akan arrangekan semua. Stok, packaging dan penghantaran. Tapi kalau kita ada ramai customer offline dan lebih selesa ada stok, kita boleh lah simpan stok ikut kerperluan kita

bisnes online terbaik
bisnes online terbaik



πŸ‘‰ Dah lama bertapak di malaysia  - yang ni penting sebab bila company ni dah lama bertapak di Malaysia. Ini bermakna sebuah company yang kukuh, yang dipercayai, dan produknya berkualiti. Shaklee dah bertapak di Malaysia sejak 1988 dan di US sejak 1956. Ieja baru 7 tahun shaklee dah ada dan masih ada hingga sekarang. Kat sini dah nampak ia adalah sebuah company yang kukuh dan produk yang berkualiti


bisnes online terbaik
bisnes online terbaik


πŸ‘‰ Ramai yang dah berjaya buat online - Ramai sangat yang ieja tengok berjaya buat shaklee secara online. Tak perlu untuk buka booth, pergi buat demo. Tapi mereka tetap berjaya dengan kaedah online. Kiranya proven lah buat online pun boleh berjaya. tapi kalau nak buat offline pun boleh juga. Ada orang yang selesa dengan offline ada orang lebih selesa dengan online. ikut kekuatan diri sendiri. 2 2 boleh pergi jauh dengan shaklee

πŸ‘‰ Company yang boleh dipercayai sebab dah dah ramai yang berjaya - Dah ramai sangat yang berjaya dengan shaklee. Dari dulu sampai sekarang. 


πŸ‘‰ Fasiliti untuk online bisness shaklee adalah yang terbaik - Website shaklee adalah anatara yang terbaik. Semua order kita boleh buat secara online sahaja. Websitenya pun sangat user friendly. 


πŸ‘‰Kelas online shaklee - Kelasnya memang banyak sangat. Nak atau tak je kita ikut. Ada kelas yang memang dibuat dari Shaklee sendiri dan ada kelas yang di aturkan oleh leader-leader yang penyayang yang ingin membantu orang lain berjaya 


πŸ‘‰ Group support - group support dalam shaklee memang kuat. Tanya jelah dalam group kalau tak faham. kalau tak leader yang bantu, ada je kawan-kawan yang lain akan membantu. Ilmu di share bersama-sama


πŸ‘‰ Syarat ada phone dan line internet- ada 2 ni bolehlah uoll buat bisness online shaklee ni. Zaman sekarang semua orang ada phone dan internetkan. bolehlah manfaatkan sepenuhnya 

πŸ‘‰ Produk yang ada demand - supplemen ni memang akan ada orang cari dan ada demandnya untuk semua peringkat umur. Kiranya produk shaklee ni boleh diterima semua golongan. Kanak-kanak, remaja, dewasa dan orang tua semua memerlukan vitamin. Ramai yang sedar keperluan supplemen ni untuk memenuhi nutrisi seharian. yelah setiap hari sukar untuk kita dapat betul2 penuhi nutrisi dengan makanan seharian tu kan. Tambahan zaman sekarang ni makin macam-macam penyakit yang ada


Sebab tu untuk buat bisness kita perlu cari bisnes yang kita nampak stabil. perlu tahu latar belakang company. Semakin lama company tu bertapak bermakna semakin stabil lah ia. 


Shaklee pun tak pernah miss bayar bonus dan komisyen SID nye. Yang ni yang paling penting. Siapa yang nak berbisness tapi tak nak duitkan 

ieja memang memilih bisness online shaklee terbaik di Malaysia ni. Jom buat bisness online shaklee terbaik di Malaysia. 


LoveπŸ’•
Ieja
|0182294573
www.wasap.my/60182294573

FB: ieja faiezah

Instagram: Ieja faiezah


#setrahmahshaklee
#nextlevelblogging
#shaklee2023
#shakleethrive2023
#shakleetriumph2023

No comments:

Post a Comment